Flexibelt anpassade minibussar till en förening som behöver transportera flera personer sittande i rullstol — eller för en familj som är i behov av extra mycket plats

Bilanpassning minibussDet är inte överraskande att Bilanpassning i Staffanstorp har ett engagemang i säker transport för funktionshindrade i en förening, organisation, eller i de fall när en familj behöver extra mycket plats.

De minibussar vi anpassar är specialdesignade med en flexibel och ekonomisk design som gör bussarna till pålitliga allroundfordon. Beroende på utförande så kan man transportera upp till 6 personer i rullstolar.

Bilanpassning minibussMinibussarna har en speciell golvdesign med ett spårsystem i golvet och säten med snabbkoppling ovanpå rullstolsspåren, vilket gör det möjligt att snabbt anpassa antalet säten efter transportbehoven.

Det finns plats för upp till åtta passagerare, plus föraren. Passagerarutrymmet i standardversionen innehåller antingen sex fasta säten och två uppfällbara klappsäten eller sex fasta säten och två rullstolsplatser.

Alla säten har trepunktsbälten. Rullstolspassagerarna själva har separata bälten.

Bilanpassning minibussDe två bakersta sätena kan fällas och svängas åt sidan för att skapa två rullstolsplatser. Rullstolarna lyfts ombord via en rullstolslyft, eller rullas ombord via en ramp.

Rullstolarna fästs i golvet via ett krocktestat förankringssystem med specialbälten.

Bilanpassning minibuss

För gående passagerare är utfällbara yttre trappsteg under minibussens sidodörr ett bekvämt alternativ som underlättar insteget väsentligt.

Vi anpassar t.ex. Citroën Jumper, Fiat Ducato, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Master, Volkswagen Crafter, m.fl. modeller.

Bilanpassning i Staffanstorp är Sydsveriges ledande anpassningsföretag, vi skräddarsyr bilar utifrån individens behov. Bilanpassning i Staffanstorp har lösningarna för att just du ska bli fri och obunden!

Varje år byggs över 250 bilar om av oss. Över 20 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder är ett bevis på kvalitet. Du är också välkommen att dra nytta av företagets kunnande.

Anpassa din bil hos Bilanpassning i Staffanstorp - Din fordonsanpassare i Sverige.

Bilanpassning i Staffanstorp AB • Önsvala allé 4 • 245 43 STAFFANSTORP • Tel +46 (0)46 252880 • Orgnr 556685-7461 
Filial Kinna • Ehns Gata 11 • 511 56 KINNA • Tel +46 (0)320 10309 
Öppettider måndag-torsdag kl 8.00 - 16.30
 • fredag kl 7.00 - 15.30 •
 info@bilanpassning.com